Aanmelden

Welkom bij Lurch Restaurant Reservations! Om jouw bedrijf aan te melden voor het reserveringssysteem ga je naar de aanmeld pagina. Hier kun je jouw bedrijf eenvoudig aanmelden en de gewenste versie kiezen.

Klik hier om aan te melden

 

Product keuze

Bij Lurch kun je kiezen voor het gebruik maken van het reserveringssysteem en de afhaal/bezorg module. Tijdens het aanmelden is het dus belangrijk om aan te geven of je het reserveringssysteem wilt gebruiken of de afhaal/bezorg module of natuurlijk een combinatie van de twee. In het start scherm krijg je hiervoor alle opties te zien.

Algemene gegevens

Hier vul je alle gegevens in van het restaurant zelf. Houdt er rekening mee dat de reserveringslink van Lurch wordt gegenereerd op basis van de naam van het restaurant. Controleer daarom extra goed of er geen spelfouten zijn gemaakt!

Factuur gegevens

De factuur gegevens zijn bedoeld voor Lurch, deze gegevens krijgen gasten natuurlijk niet te zien! Daarom is het belangrijk dat je bij "Naam" niet de naam van het restaurant invult maar jouw eigen naam.

Gebruiker

Tot slot vul je jouw persoonlijke gegevens in om een beheerder aan te maken. Klik tot slot op 'Aanmelden', je ontvangt vervolgens een e-mail met een bevestigingslink. Hierna ben je klaar om Lurch Restaurant Reservations te gaan gebruiken.