Instellingen - Afhalen & Bezorgen

Leer hier hoe je openingstijden kunt instellen voor het afhalen en bezorgen of hoe je begint met het menu ontwikkelen. Maar voordat je daar in duikt, zal je eerst een kijkje moeten nemen in de algemene instellingen van de Afhaal en Bezorg module. Gebruik het menu hieronder om te navigeren naar de correcte documentatie pagina!

Tips:

  • Heb jij nog geen Bezorg- en Afhaal module aangevraagd? Stuur dan een verzoek naar info@lurch.nl!
  • Heb je al wel de module aangevraagd maar werkt deze nog niet? Ga naar Bezorgen/Afhalen > Instellingen > Algemeen, hier kun je de opties aanklikken die je wilt gebruiken!

Algemeen

Leer meer over de algemene instellingen van de afhaal en bezorg module van Lurch. Vind het antwoord op jouw vragen in deze uitgebreide documentatie!
Lees meer over Algemeen...

Openingstijden

Lees hier hoe je de openingstijden kunt instellen of aanpassen voor de afhaal en bezorg module van Lurch Restaurant Reservations.
Lees meer over Openingstijden...

Producten

Problemen met het toevoegen van producten aan jouw afhaal en bezorg menu? Op deze documentatie pagina vind je het antwoord op jouw vragen!
Lees meer over Producten...

Product Opties

Gebruik maken van upselling? Voeg dan product opties toe aan het bezorg en afhaal menu. Lees hier precies hoe je deze opties instelt in Lurch!
Lees meer over Product Opties...