Overzicht Bezorgen en Afhalen

Lurch biedt naast een reserveringen overzicht nu ook een bestellingen overzicht. Deze pagina geeft je een duidelijker overzicht van de dagelijkse bestellingen. Bekijk jouw persoonlijke bestellingen overzicht pagina op Lurch:

Ga Naar Bestellingen Overzicht


 

Bovenaan het bestellingen overzicht vind je in het grijze vlak het totaal aantal bestellingen en daarnaast jouw dagelijkse opbrengst van afhalen en bezorgen. Wil je veranderen van dag? Dit doe je gemakkelijk door op de pijltjes te klikken onder de datum. 

Je ziet op deze pagina al jouw bestellingen apart weergeven in kolommen. Bovenaan iedere bestelling wordt aangegeven of het gaat over een afhaal- of bezorg bestelling, plus de gewenste besteltijd. Daaronder staat de persoonlijke informatie van de bestelling: Naam, E-mail en telefoonnummer. Klik op het mail adres of telefoonnummer om direct te mailen of bellen. Heeft de klant een notitie geplaatst bij de bestelling? Deze krijg je te zien onder de persoonlijke informatie. 

Vervolgens zie je de lijst van producten die besteld zijn, inclusief de prijs en btw categorie. Onderaan staat uiteindelijk het totaal bedrag en het totaal bedrag excl. btw. Daar wordt ook aangegeven of de bestelling met Pin of Contant wordt betaald.

Bij bezorg bestellingen zie je helemaal onderaan het adres weergeven.

Het groene vinkje onderaan de bestelling kun je aanklikken als de bestelling voltooid is. De bestelling verdwijnt dan van het bestellingen overzicht en verplaatst naar beneden onder het kopje 'Voltooid'. Deze bestellingen krijgen dan ook een groene 'voltooid' sticker bovenaan om verwarring te voorkomen.

Leuk om te weten: Lurch geeft een notificatie wanneer er een nieuwe bestelling is geplaatst!