Dashboard

Het dashboard geeft een snel overzicht van jouw restaurant. Zo kun je in één oogopslag direct inzicht krijgen in de status van het restaurant. Klik op de link om naar uw Lurch pagina te gaan, vervolgens beschrijven we per kopje hoe het dashboard werkt:

Ga Naar DashboardReserveringen overzicht

Links bovenin vind je het reserveringen overzicht van vandaag en daaronder het totaal voor deze week. Klik op het kalender icoontje om naar het reserveringen overzicht van vandaag te gaan. Hier vind je alle reserveringen in meer detail weergegeven.

Gasten overzicht

Naast het reserveringen overzicht staat het gasten overzicht. Dit werkt identiek als het reserveringen overzicht maar geeft het totaal aantal gasten aan in plaats van reserveringen. Klik op het gasten icoontje om naar het totale gasten bestand te gaan van jouw restaurant. Hier kan je zien of er bepaalde opmerkingen of speciale meldingen bij de gasten staan vermeld.

Bestellingen

Maak je gebruik van de afhaal en/of bezorg module? Dan zal je onder het reserveringen- en gasten overzicht ook een bestellingen overzicht vinden. Hierin vind je een opsomming van het aantal bestellingen voor vandaag, met daaronder in het klein een week overzicht. Klik op het winkelmandje om direct te navigeren naar jouw bestellingen overzicht van vandaag. Hier vind je alle bestellingen in meer detail.

Opbrengst

Maak je gebruik van de afhaal en/of bezorg module? Dan zal je onder het reserveringen- en gasten overzicht ook de opbrengst van de dagelijkse bestellingen zien. Eronder staat ook nog een totaal overzicht van de inkomsten van deze week. Klik op het statistiek icoontje om wederom naar het bestellingen overzicht te navigeren. Hier vind je alle bestellingen in meer detail.

Review gemiddelde

Blijf constant op de hoogte van gasten reviews met het review gemiddelde onderaan het dashboard. Deze statistiek toont het gemiddelde aantal sterren dat gasten jouw restaurant hebben gegeven in hun beoordelingen. Onder de sterren zul je ook zien op hoeveel beoordelingen dit gemiddelde is gebaseerd. Klik op het review icoontje om naar het review overzicht te gaan. Hier vind je alle reviews in detail en krijg je de mogelijkheid om te reageren op beoordelingen of wijzigingen te maken.

Statistieken overzicht

Ook krijg je in het Dashboard alle overzichten in een staafdiagram te zien. Zo krijg je meer inzicht in hoe het restaurant functioneert vergeleken met de laatste 7 dagen. Wil je een van de waardes deactiveren? Klik dan op de naam en het balkje zal verdwijnen uit het overzicht. Klik er opnieuw op om de statistiek terug te krijgen.

Terugkerende gasten overzicht

Op het dashboard is een overzicht te zien van de 5 meest terugkerende gasten.
Er is gemakkelijk in te zien wanneer de laatste reservering geplaatst is en hoeveel er in totaal geplaatst zijn.
Door het klikken op de gast kom je direct uit op het gastenoverzicht en wordt er gezocht op de naam van de gast zodat je direct alle gegevens van de gast in kunt zien.