Website Integraties

Hier vind je de links naar de reserverings- en afhaal pagina’s en de codes voor de widget en het reserveringsformulier. Deze links en codes kun je kopiëren door op het kopieer icoontje te klikken rechts naast de link. In de vier punten hieronder leggen we aan je uit waar de verschillende links voor gebruikt kunnen worden:

Naar website integraties


 

Reserveringspagina

Dit is de primaire link voor reserveren. Deze link wordt gebruikt als je een button wilt op een webpagina of voor jouw Google Bedrijfsprofiel en op Social Media. De link brengt je naar een apart tabblad met een persoonlijke reserveringspagina.

Tip: In de link kun je het woordje “reservation” veranderen naar het Nederlandse “Reservering”. Het zal er dan zo uitzien: https://voorbeeld.lurch.app/reservering/ 
Dit kun je bijvoorbeeld doen als je exclusief Nederlands op de site wilt gebruiken.

Reserveringsformulier op de website

Deze code is bedoeld om het reserveringsformulier direct op jouw website te plaatsen. Hier zal je eerst de gewenste versie moeten selecteren, zo heb je de keuze ui het volgende:

  • Nederlands
  • Engels

Voeg deze code toe op jouw website als HTML. Je krijgt dan het formulier direct op de site te zien, in plaats van doorverwezen te worden naar een apart tabblad. 

Reservering Widget

Deze code kan gebruikt worden als je een widget op de website wilt plaatsen die als een soort pop-up venster getoond wordt. Klik eerst op de gewenste taal: Kies je voor Nederlands? Dan krijg je de code voor een Nederlandse widget. Plaats deze code op de website als HTML. Er komt dan een button onderaan de pagina waar gasten op kunnen klikken om te reserveren. De widget past zich aan naar de dark- en light mode instellingen van de gebruiker.

Wil je een stap voor stap uitleg over hoe de widget op jouw website geplaatst kan worden? Klik op de button!

Widget uitleg

Afhaal- en Bezorg Pagina

Dit is de primaire link naar de afhaal pagina. Deze link opent in een apart tabblad naar jouw persoonlijke afhaal- en bezorg pagina. Dit werkt ongeveer hetzelfde als de link naar de reserveringspagina: een gast klikt op de link om te navigeren naar een externe bestelling pagina.

Werkt één van de codes niet? 
Neem dan gerust contact op met: nicky@dewebmakers.nl.

Reviews exporteren naar website

Deze code kan worden gebruikt om de reviews te exporteren naar de website. Verzamel je momenteel reviews en wil je deze graag tonen op jouw homepage of een aparte pagina? Kopieer deze code en plaats het in een HTML blok op de website van jouw restaurant. Gasten kunnen dan makkelijker de opmerkingen van anderen bekijken en zien hoeveel sterren gasten hun hebben gegeven.

Extra handig om te weten

Naast de link naar de reserveringspagina en de afhaal/bezorg pagina vind je ook de optie om de link direct te kopiëren naar e-mail. Dit kan handig zijn om naar gasten te sturen, bijvoorbeeld in de nieuwsbrief.

Ook vind je naast beide links een verwijzing naar de pagina’s zelf. Zo kan je een kijkje nemen naar wat de gasten te zien krijgen wanneer zij gebruik maken van de externe reserveringspagina.