Gebruikers

Hier vind je alle gebruikers van jouw reserveringssysteem. Lees hieronder hoe je nieuwe gebruikers aanmaakt en hoe je de rechten kunt beheren. Klik gerust op de button om naar de correcte Lurch pagina te gaan.

Ga Naar Gebruikers


 

 

Gebruikers

 

Gebruikers toevoegen

Wil je een nieuwe gebruiker toevoegen aan jouw personeelslijst? Dit doe je eenvoudig zo:

Stap 1: Ga in het menu naar ‘Restaurant’ > ‘Instellingen’ > ‘Gebruikers’.
Stap 2: Klik op het plusje rechts bovenin om een nieuwe gebruiker toe te voegen.
Stap 3: Vul alle gegevens in en sla op.

Gebruikers wijzigen

Wijziging maken aan één van uw gebruikers? Dit kan zo:

Stap 1: Ga in het menu naar ‘Restaurant’ > ‘Instellingen’ > ‘Gebruikers’.
Stap 2: Klik op de drie puntjes achter de betreffende gebruiker en vervolgens op het potloodje.
Stap 3: Vul alle gegevens in en sla op.

Gebruikersrechten wijzigen

Wil je de gebruikersrechten van een gebruiker aanpassen? Zo doe je dit: 

Stap 1: Ga in het menu naar ‘Restaurant’ > ‘Instellingen’ > ‘Gebruikers’.
Stap 2: Klik op de drie puntjes achter de betreffende gebruiker en vervolgens op het potloodje.
Stap 3: Onderaan kan je de gebruikersrechten aanpassen. Sla op.

Gebruikers verwijderen

Permanent een gebruiker verwijderen? Dit kan zo:

Stap 1: Ga in het menu naar ‘Restaurant’ > ‘Instellingen’ > ‘Gebruikers’.
Stap 2: Klik op de drie puntjes achter de betreffende gebruiker en vervolgens op het prullenbakje.
Stap 3: Bevestig dat dit je juiste gebruiker is en klik op verwijder.

Extra hulp bij Gebruikers

Je kunt alleen een gebruiker verwijderen als jij 'Beheerder' of 'Admin' bent. Ook kun je alleen jouw eigen account bewerken als personeelslid bent, deze kun je echter niet zelf verwijderen. Daarnaast kunnen Admin’s en Beheerders niet verwijderd worden.

Voor uitleg van icoontjes, kijk in de legenda:

Bekijk Legenda