Account

 

Reserveringen & bestellingen sluiten

Binnen Lurch kan je tijdelijk het restaurant sluiten voor reserveringen of bestellingen. Dit houdt in dat het systeem tussen de ingestelde tijden alle nieuwe reserveringen en bestellingen blokkeert. De gasten krijgen dan de "Te vroeg" melding te zien wanneer zij online een reservering plaatsen. 

Wil je deze melding aanpassen? Dat kan je gemakkelijk hier doen:

Ga naar Meldingen


 

Om het restaurant te sluiten voor reserveringen klik je eerst rechts bovenin op de naam van jouw restaurant. Hier vind je in het groen het volgende:

Account

 

Klik op de gewenste functie! Een pop-up schermpje opent met twee velden. Vul in het eerste veld in vanaf hoe laat het restaurant dicht moet en in het tweede veld tot hoe laat dit bevel geldig is. Klik op opslaan, je zult nu in hetzelfde menuutje zien dat de bestellingen of reserveringen op rood staan.

Account

 

Wil je het restaurant weer openen voor reserveringen of bestellingen? Klik dan opnieuw op de betreffende knop. Onder de tijden staat een instelling genaamd ‘Gesloten tijd is actief’. Deactiveer deze functie en sla op. Het restaurant is nu weer open voor reserveringen of bestellingen.

Account

Wil je aanpassingen maken binnen jouw gebruikers profiel? Dit kan in ‘Account’. Deze instelling vind je rechts bovenin bij de gebruikers naam. Vervolgens kun je de gebruikersnaam, e-mail adres en wachtwoord aanpassen. Vergeet niet op opslaan te klikken.